Bubon s hadicou Solid S, 9 mm (3/8”), dosah 15 m
Waterwheels

Bubon s hadicou Solid S, 9 mm (3/8”), dosah 15 m

Urobte si zo zalievania radosť
Položka #: 1020436
  • Možnosť voľného umiestnenia vo vodorovnej polohe a otáčanie bubna o 360° ponúka širokú zavlažovacie plochu.
  • Vysoko kvalitnú 13,5 m dlhú zavlažovaciu hadicu s priemerom 9 mm (3/8 "") s rýchlospojkou STOP (voda sa zastaví pri rozpojení) je možné ľahko odvíjať a navíjať späť.
  • Vysoko kvalitná 1,5 m dlhá prívodná hadica s priemerom 9 mm (3/8 """") s rýchlospojkou.
  • Mäkké podložky zaisťujú stabilnú polohu položeného bubna na zemi alebo na terase.
  • Integrovaná skrinka v telese bubna obsahuje zavlažovaciu koncovku, univerzálnu spojku na kohútik, trávny hrot na stabilizáciu bubna položeného na trávniku a praktickú podporu zavlažovacej koncovky, ktorá zmení koncovku na zavlažovač.
  • Univerzálna spojka má tri vnútorné závity s veľkosťou G1/2 ""/G3/4 ""/G1 "", ktoré sa hodia na väčšinu bežných vodovodných kohútikov.
  • Celkový dosah hadice je 15 m.
  • Univerzálne pripojenie je kompatibilné s ostatnými značkami.
  • Voliteľný držiak na stenu sa dodáva samostatne.

Urobte si zo zalievania radosť

Bubon s hadicou S je najmenším bubnom v našom zavlažovacom rade. Set obsahuje všetko, čo potrebujete na ľahké zavlažovanie menších záhrad, dvorov a terás. Okrem kvalitnej 13,5 m dlhej zavlažovacej hadice s priemerom 9 mm (3/8 "") je telese v bubne umiestnená ešte integrovaná schránka na príslušenstvo, ktorá obsahuje nastaviteľnú zavlažovaciu trysku, univerzálnu spojku na vodovodný kohútik a praktickú podporu pre zavlažovaciu koncovku, ktorá zmení koncovku na zavlažovač.

Možnosť voľného umiestnenia vo vodorovnej polohe a otáčanie bubna o 360° umožňuje pohodlne dosiahnuť ku všetkým okrajom trávnika a rozšíriť si zavlažovaciu plochu. Bubon s hadicou je veľmi ľahký a ľahko sa s ním pohybuje. Odvíjanie a navíjanie hadice späť je bezproblémové. Kombináciou jeho štýlového dizajnu s možnosťou pripevnenia bubna na stenu získavate kompaktný zavlažovací set typu „všetko v jednom“, ktorý nemusíte skrývať. Voliteľný držiak na stenu sa dodáva samostatne.

Číslo výrobku
1020436
Medzinárodné číslo (EAN)
6411501510006
Šírka
39 cm
Dĺžka
44,4 cm
Výška
16,1 cm
Hmotnosť
3,5 kg