Tréningové nožnice, sivo-zelené
Training scissors

Tréningové nožnice, sivo-zelené

Položka #: 1064068
  • Tréningové nožnice Fiskars majú špeciálnu pružinovú tréningovú páku, ktorá pomáha naučiť deti od troch rokov strihať nožnicami.
  • Po aktivácii tréningovej páky sa čepele po každom strihu automaticky otvoria, takže deti sa môžu sústrediť na ich zatváranie, kým sa učia strihať papier.
  • Keď dieťa zvládne zatváranie nožov, tréningovú páčku možno otočiť späť nahor a rezať tradičným spôsobom otvárania a zatvárania.
  • Bezpečné kovové čepele sú potiahnuté plastom a tupé hroty poskytujú väčšiu bezpečnosť.
  • Dve široké, symetricky veľké slučky na rukoväti uľahčujú uchopenie - bez ohľadu na to, ako sa deti rozhodnú nožnice držať
  • Optimalizovaný uhol otvárania umožňuje deťom pohodlne otvárať čepele bez toho, aby stratili kontrolu nad nožom.
  • Ideálne pre deti od 3 rokov
  • Vhodné pre pravákov aj ľavákov

Každé dieťa je tvorivý génius a jedinou hranicou jeho sebavyjadrenia by mala byť jeho vlastná predstavivosť. Tréningové nožnice Fiskars sú premyslene navrhnuté pre malé rúčky a kreatívne mysle, majú bezpečné čepele potiahnuté plastom a špeciálnu tréningovú páku, ktorá pomáha deťom naučiť sa základné zručnosti s nožnicami. Po zapnutí tréningovej páčky sa nožnice automaticky otvoria, takže predškoláci sa môžu sústrediť na zatváranie čepelí a zároveň sa učiť strihať papier. Po zvládnutí tejto zručnosti možno tréningovú páčku otočiť nahor, aby sa strihanie stalo tradičnejším spôsobom otvárania a zatvárania nožníc pre "veľké deti". Kovové čepele potiahnuté plastom krájajú papier a tupé hroty poskytujú väčšiu bezpečnosť. Široké pútka na rukoväti sú určené pre menšie deti a poskytujú pohodlné a jednoduché uchopenie bez ohľadu na to, ako nožnice držia. Optimalizovaný uhol otvárania tiež pomáha deťom otvárať čepele bez toho, aby stratili kontrolu nad nimi. Tieto nožnice sú ideálne pre predškolákov od troch rokov, pretože každý tvorivý génius si zaslúži správne nožnice v správnom veku, aby sa mohol vyjadriť.

Číslo výrobku
1064068
Medzinárodné číslo (EAN)
6424002014737