Stavebná sekera XXL 8 lb/36"

Maximálny výkon, minimum námahy
Položka #: 1020220
  • Unikátny systém znižujúci vibrácie – až o 50 %.
  • Kvalitná indukciou tvrdená hlava z kalenej ocele s nehrdzavejúcim povrchom.
  • Ergonomicky tvarované komfortné porisko.
  • Jadro z inovatívneho materiálu Fibreglass, pokryté vrstvou vysoko kvalitnej ocele.
  • Rozšírený koniec poriska eliminuje vykĺznutie z ruky.

Maximálny výkon, minimum námahy

Táto silná stavebná sekera je skvelá na ťažké štiepanie tvrdého dreva. Obsahuje náš patentovaný systém kontroly otrasov IsoCore™, ktorý znižuje otrasy a vibrácie až o 50 %. Táto sekera sa hodí na ťažké štiepanie tvrdého dreva a znižuje únavu svalov a bolesť kĺbov.

Jej hlava kovaná z prémiovej ocele obsahuje štiepaciu plochu, ktorá oddeľuje polená, a zatĺkaciu plochu, ktorá sa dá použiť na zatĺkanie klinov alebo sa do nej dá pri štiepení udrieť ďalším nástrojom na jednoduchšie oddelenie dreva. Náš patentovaný systém kontroly otrasov IsoCore™ nemá v tomto odvetví priemyslu konkurenciu a absorbuje otrasy a vibrácie nárazu tak dobre, že znižuje opotrebenie vášho tela. Dvojvrstvové porisko zachytí všetky zvyšné vibrácie.

Optimalizovaná ergonómia ostria ľahko štiepe aj tvrdé polená a neoddeliteľná nitovaná hlava neskĺzne ani sa neodlomí, a to ani pri úderoch maximálnou silou. Tvar poriska je vytvorený na maximálny výkon, porisko vám pohodlne a bezpečne drží v ruke a jeho koniec je rozšírený kvôli bezpečnosti. Strategická textúra povrchu poriska zlepšuje uchopenie a znižuje tvorbu pľuzgierov.

Číslo výrobku
1020220
Medzinárodné číslo (EAN)
6411501560087
Šírka
201 mm
Dĺžka
914 mm
Výška
75 mm
Hmotnosť
4720 g