Solid™ Hákový držiak na náradie, 2 ks

Položka #: 1057585
  • 2-hákové držiaky na náradie Fiskars Solid ™ sú univerzálne a je možné ich namontovať na stenu, čo umožňuje jednoduchý spôsob úhľadného uloženia dlhých aj menších ručných nástrojov. Slúži na uskladnenie nástrojov na hĺbenie a kultiváciu s dlhou rukoväťou SmartFit ™, Ergonomic ™, White a Classic, ale aj klincami a kladiva.
  • Vyrobené z ocele a potiahnuté farbou, aby sa zabránilo korózii a zlepšila odolnosť proti UV žiareniu
  • Balenie obsahuje päť držiakov nástrojov
  • Každý držiak náradia meria 14,5 x 22 x 5 cm, váži 0,5 kg

Uskladnenie záhradného náradia je jednoduché vďaka 2 - hákovým držiakom na náradie Fiskars Solid ™. Vďaka dvom malým háčikom, ktoré možno použiť na zavesenie nástrojov za držadlá alebo hlavy, sú všestranné a ľahko sa montujú. Ideálne sú na uskladnenie nástrojov pre kopanie a kultiváciu s dlhou rukoväťou SmartFit ™, Ergonomic ™, White a Classic ako sú hrable a kladivá. Držiaky na náradie sú vyrobené z ocele a sú opatrené náterom zabraňujúcim korózii a zlepšujúcim odolnosť proti UV žiareniu. Dodávané sú v balení po piatich kusoch pre zábavný a jednoduchý spôsob usporiadania kôlne na náradie. 

Montáž:
Vložte tri klince do každého z troch otvorov na držiaku na na náradie a zatlčte. Háčiky by mali tvoriť spodné dva rohy trojuholníka. Pred montážou ďalšieho držiaku nástrojov nezabudnite vziať do úvahy šírku a rozstup medzi nástrojmi.

Používanie:
Zaveste náradie na háčiky za rukoväť alebo hlavy.

Číslo výrobku
1057585
Medzinárodné číslo (EAN)
6411501600363