Zavlažovací časovač, dva výstupy
Timer, dual outlet

Zavlažovací časovač, dva výstupy

Položka #: 1054792
  • Jednoduché programovanie času, trvania a frekvencie zavlažovania nezávisle od každého vývodu.
  • Nákrutka na pripojenie k vodnému zdroju má tri veľkosti závitu. Dá sa pripojiť na vodovodné kohútiky s bežnými vonkajšími závitmi o Ø 21 mm (G 1/2 ""), Ø 26,5 mm (G 3/4 "") a Ø 33,3 mm (G 1 "").
  • Tlačidlo okamžitého zavlažovania umožňuje pustiť a zavrieť vodu mimo naprogramovaného časového plánu zavlažovania. Dobu zavlažovania je možné nastaviť v rozmedzí 1 až 240 min. Potom sa okamžité zavlažovanie automaticky zastaví alebo sa môže zastaviť skôr stlačením tlačidla.
  • Zavlažovanie je možné prerušiť bez vplyvu na nastavený časový plán napr. pri daždivom počasí.
  • Ochrana proti vybitiu batérie zastaví zavlažovanie v prípade, že sa batéria vybije.
  • Pracuje s batériami 2 x AA (nie sú súčasťou balenia).
  • Zavlažovací časovač nemá dažďový senzor.
  • Univerzálne pripojenie je kompatibilné s ostatnými značkami.

Zavlažovací časovač Fiskars s dvoma výstupmi je dokonalým nástrojom, ktorý šetrí čas a vodu pri zavlažovaní vášho trávnika a záhrady. Ľahko sa nastavuje a používa. Zavlažovač automaticky púšťa a zastavuje vodu podľa vopred nastaveného časového plánu. Obidva výstupy môžu pracovať podľa rovnakého plánu a skrátiť tak dobu zavlažovania na polovicu alebo môžu pracovať podľa vlastného časového plánu.
Časovač má navyše tlačidlo okamžitého zavlažovania, ktorým si pustíte vodu i mimo časový plán. Ochrana proti vybitiu batérie zastaví vodu, keď je batéria vybitá. Časovač je možné pripojiť k vodovodným kohútikom s vonkajším závitom troch najbežnejších veľkostí.

Veľký, ľahko čitateľný LCD displej umožňuje jednoduché a intuitívne naprogramovanie časového plánu. Jednoducho sa nastaví čas začiatku zavlažovania (00:00 až 23:59), doba trvania zavlažovania (1 až 360 min.) a frekvencia zavlažovania (každých 6 hodín, 12 hodín alebo 1 až 7 dní). Potom nechajte pracovať časovač po celú sezónu. Ergonomická nákrutka umožňuje pohodlné pripojenie k zdroju vody a integrovaný vodný filter chráni ventil zavlažovača pred upchatím. Zavlažovanie je možné manuálne prerušiť bez vplyvu na nastavený časový plán na 24, 48 a 72 hodín napr. pri daždivom počasí. 

Číslo výrobku
1054792
Medzinárodné číslo (EAN)
6411501511782
Šírka
138 mm
Dĺžka
65 mm
Výška
215 mm
Hmotnosť
580 g